Pravidelný odečet elektroměrů 30.11 a 1.12.2022

Ve dnech 30. 11 a 1.12.2022 bude prováděn pracovníkem společnosti ČEZ Distribuce, a. s. pravidelný odečet stavů elektroměru v obou částech obce.

Prosíme o součinnost, pracovník si odečte elektroměr sám. Pokud nebudete v těchto dnech doma, prosíme o umístění stavů elektroměru například na plot. Prosím nezapomeňte, že musíte uvést obě hodnoty tzn. vysoký i nízký tarif. U novějších elektroměrů se stav na displeji promítá po chvilce sám.

JAK POZNÁM PRACOVNÍKY ČEZ DISTRIBUCE, A. S.?

Každý pracovník ČEZ Distribuce, a. s., je vybaven tvrzeným služebním průkazem, kterým se musí na požádání prokázat (případně si lze totožnost ověřit telefonicky na lince 800 850 860). Používá předepsaný pracovní oděv s označením společnosti, je vybaven ručním terminálem pro sběr dat a k výkonu činnosti využívá soukromé vozidlo. Pokud v naší databázi neevidujeme Vaše telefonní číslo a e-mailovou adresu, můžete být naším pracovníkem vyzváni k jejich sdělení. V případě, že se Vaše kontaktní údaje změnily, neváhejte tuto změnu nahlásit. Nikdo z našich pracovníků nepotřebuje vidět faktury ani jiné doklady. Nikdy nepožaduje žádnou platbu ani hotovost. Pokud Vás tedy k takovému jednání jakákoliv osoba vyzve, nejedná se o našeho pracovníka.